Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankový koláč s hruškami a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 117 kJ /
2 657 kcal
Bílkoviny60,66 g
– z toho živočišné bílkoviny36,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,78 g
Tuky106,75 g
– nasycené62,87 g
– nenasycené37,70 g
–– mononenasycené32,51 g
–– polynenasycené5,20 g
––– omega 30,64 g
Vláknina25,60 g
Cholesterol 554 mg
Sodík 223 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy350,58 g
– cukry195,38 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g hladké pohankové mouky Mouka pohanková 100 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
70 g 70 g třtinového cukru Cukr třtinový 70 g
1 1 malé vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
5 5 hřebíčků Hřebíček
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
5 lžic 5 lžic třtinového cukru (pokud máte rádi sladší koláče, klidně dejte víc) Cukr třtinový 60 g
2 2 velká jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 velké hrušky Hruška čerstvá 260 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.