Nutriční hodnoty (Bramborovo-sýrová roláda z pečených brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 425 kJ / 1 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,98 g |
Tuky | 76,31 g |
– nasycené | 36,16 g |
– nenasycené | 29,41 g |
–– mononenasycené | 24,98 g |
–– polynenasycené | 4,43 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 2,21 g |
Sůl | 5,33 g |
Sacharidy | 49,33 g |
– cukry | 21,63 g |
––– laktóza | 15,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 středně velké brambory | Brambor zimní | 150 g |
150 g 150 g strouhaného sýra (ideálně alespoň část parmazánu) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
3 lžíce 3 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
hrst hrst hrášku | Hrášek zelený | |
hrst hrst pažitky | Pažitka čerstvá | |
100 g 100 g mozzarely | Mozzarella kravská | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |