Nutriční hodnoty (Dušená krkovice s kedlubnovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 063 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,12 g |
Tuky | 0,72 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,43 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,36 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 36,00 g |
– cukry | 28,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky vepřové krkovice (3x150 g) | Vepřová krkovice | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
4 4 kedlubny | Kedluben čerstvý | 720 g |
40 g 40 g slaniny | Špek | 40 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
1 1 zarovnaná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská |