Nutriční hodnoty (Brambory opékané na špeku, sypané nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 520 kJ / 841 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,92 g |
| Tuky | 71,65 g |
| – nasycené | 34,86 g |
| – nenasycené | 35,71 g |
| –– mononenasycené | 30,60 g |
| –– polynenasycené | 5,11 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 5,93 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,37 g |
| Sůl | 3,40 g |
| Sacharidy | 38,64 g |
| – cukry | 2,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 225 g |
| 70-100 g 70-100 g špeku | Špek | 85 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| strouhaná niva | Niva 50% t. v s. | |
| koření na americké brambory | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |