Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory zapečené se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 479 kJ / 831 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,93 g |
| Tuky | 56,77 g |
| – nasycené | 29,52 g |
| – nenasycené | 25,63 g |
| –– mononenasycené | 22,00 g |
| –– polynenasycené | 3,63 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 12,10 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 878 mg |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 62,10 g |
| – cukry | 20,45 g |
| ––– laktóza | 4,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1/2 1/2 porku | Pórek čerstvý | |
| 1/4 1/4 květáku | Květák čerstvý | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
| 1 1 nakrájená červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| asi 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |