Nutriční hodnoty (Fazolová polévka a široké nudle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 068 kJ / 1 928 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 81,05 g |
| Tuky | 13,17 g |
| – nasycené | 3,28 g |
| – nenasycené | 6,71 g |
| –– mononenasycené | 3,48 g |
| –– polynenasycené | 3,23 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 60,05 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 442 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 332,72 g |
| – cukry | 17,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g bílých fazolí | Fazole bílé | 200 g |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/2 1/2 celeru (menšího) | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 petržel (střední) | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 cibule (střední) | Cibule čerstvá | 70 g |
| nové koření mleté | Nové koření mleté | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| trocha trocha vody | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 300 g 300 g hrubé mouky (přibližně) | Mouka pšeničná hrubá | 300 g |