Nutriční hodnoty (Pórkový salát s játrovým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 108 kJ / 1 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,05 g |
Tuky | 61,05 g |
– nasycené | 22,69 g |
– nenasycené | 37,06 g |
–– mononenasycené | 28,25 g |
–– polynenasycené | 8,81 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 21,35 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,92 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 203,64 g |
– cukry | 53,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g pórku | Pórek čerstvý | 500 g |
200 g 200 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
200 g 200 g játrového sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bílý vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
cukr | Cukr bílý |