Nutriční hodnoty (Pórkový salát s játrovým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 108 kJ / 1 699 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,05 g |
| Tuky | 61,05 g |
| – nasycené | 22,69 g |
| – nenasycené | 37,06 g |
| –– mononenasycené | 28,25 g |
| –– polynenasycené | 8,81 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 21,35 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 2,92 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 203,64 g |
| – cukry | 53,00 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g pórku | Pórek čerstvý | 500 g |
| 200 g 200 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
| 200 g 200 g játrového sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bílý vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| cukr | Cukr bílý |