Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkový salát s játrovým sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 108 kJ /
1 699 kcal
Bílkoviny73,05 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,05 g
Tuky61,05 g
– nasycené22,69 g
– nenasycené37,06 g
–– mononenasycené28,25 g
–– polynenasycené8,81 g
––– omega 30,32 g
Vláknina21,35 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,92 g
Sůl7,00 g
Sacharidy203,64 g
– cukry53,00 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g pórku Pórek čerstvý 500 g
200 g 200 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 200 g
200 g 200 g játrového sýru Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce pažitky Pažitka čerstvá 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bílý vinný ocet Ocet vinný bílý
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.