Nutriční hodnoty (Fazole na cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 284 kJ / 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
| Tuky | 45,55 g |
| – nasycené | 3,78 g |
| – nenasycené | 39,70 g |
| –– mononenasycené | 27,91 g |
| –– polynenasycené | 11,79 g |
| ––– omega 3 | 3,65 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,60 g |
| – cukry | 16,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 540 g 540 g sterilovaných fazolí (černé oko) | Fazole bílé sterilované | 540 g |
| 120 ml 120 ml vývaru (z uzeného masa) | Vývar masový | 120 ml |
| 4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |