Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí polévka s krekrovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 704 kJ /
2 080 kcal
Bílkoviny111,53 g
– z toho živočišné bílkoviny106,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,64 g
Tuky166,83 g
– nasycené61,92 g
– nenasycené91,46 g
–– mononenasycené72,53 g
–– polynenasycené18,93 g
––– omega 31,63 g
Vláknina15,22 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 796 mg
Sůl1,83 g
Sacharidy29,50 g
– cukry13,36 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích čtvrtek Kuře stehno s kůží 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 řapíkatého celeru Celer řapíkatý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
petrželka Petržel nať čerstvá
nať z jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
uvařené nudle Těstoviny pšeničné
sůl, pepř Pepř černý
voda Voda
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50 g 50 g másla (rozpuštěného) Máslo kravské 50 g
špetka špetka nastrouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek
pepř Pepř černý
140 g 140 g rozmixovaných krekrů (např. TUC)
bylinky (petrželka, pažitka) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.