Nutriční hodnoty (Salát z bílé ředkve s kyselou okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 037 kJ / 248 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,08 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 51,61 g |
| – cukry | 47,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g bílé ředkve | Ředkev bílá čerstvá | 500 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| šťáva z půlky citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 1 PL 1 PL medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| sůl, pepř podle chuti | Pepř černý | |
| bylinky podle chuti | Petržel nať čerstvá |