Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlety v omáčce s hlívou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 239 kJ /
1 013 kcal
Bílkoviny111,23 g
– z toho živočišné bílkoviny104,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,23 g
Tuky51,34 g
– nasycené20,95 g
– nenasycené25,62 g
–– mononenasycené21,99 g
–– polynenasycené3,63 g
––– omega 30,13 g
Vláknina16,65 g
Cholesterol 244 mg
Sodík 868 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy20,39 g
– cukry6,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g vepřových kotlet bez kosti (3x150-200 g) Vepřová kotleta bez kosti 450 g
200 g 200 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
40 g 40 g uzeného špeku Špek 40 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
jíška nebo hladká mouka s vodou Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.