Nutriční hodnoty (Slaný hrnkový koláč s treskou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 573 kJ / 1 810 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 10,00 g |
| – nasycené | 2,00 g |
| – nenasycené | 6,00 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 5,00 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 365,00 g |
| – cukry | 25,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku horké vody | Voda | 125 ml |
| 1/3 1/3 - 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| kečup | Kečup sladký | |
| treska (do jedné formy 3 filety) | Treska filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| petržel nať | Petržel kořenová čerstvá | |
| olej a hladká mouka na vymazání a vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |