Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulačka se žampiony, krutonky a parmezánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie868 kJ /
207 kcal
Bílkoviny9,56 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,90 g
Tuky7,83 g
– nasycené4,83 g
– nenasycené2,83 g
–– mononenasycené0,75 g
–– polynenasycené2,08 g
––– omega 30,33 g
Vláknina12,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,96 g
– cukry14,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké červené cibule Cibule červená čerstvá 207 g
hrst hrst žampionů Žampion čerstvý
1 l 1 l silného hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
3 krajíce 3 krajíce chleba Chléb pšeničný kváskový
50 50 g hoblinek parmezánu (nebo Gran Moravia) Parmezán
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.