Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulačka se žampiony, krutonky a parmezánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie868 kJ /
207 kcal
Bílkoviny9,56 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,90 g
Tuky7,83 g
– nasycené4,83 g
– nenasycené2,83 g
–– mononenasycené0,75 g
–– polynenasycené2,08 g
––– omega 30,33 g
Vláknina12,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,96 g
– cukry14,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké červené cibule Cibule červená čerstvá 207 g
1 hrst 1 hrst žampionů Žampion čerstvý
1 l 1 l silného hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
3 krajíce 3 krajíce chleba Chléb pšeničný kváskový
50 50 g hoblinek parmezánu (nebo Gran Moravia) Parmezán
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.