Nutriční hodnoty (Cibulačka se žampiony, krutonky a parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 868 kJ / 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 7,83 g |
– nasycené | 4,83 g |
– nenasycené | 2,83 g |
–– mononenasycené | 0,75 g |
–– polynenasycené | 2,08 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,96 g |
– cukry | 14,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
hrst hrst žampionů | Žampion čerstvý | |
1 l 1 l silného hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
3 krajíce 3 krajíce chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
50 50 g hoblinek parmezánu (nebo Gran Moravia) | Parmezán | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |