Nutriční hodnoty (Buchta z Hery)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 692 kJ / 4 468 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,50 g |
| Tuky | 48,74 g |
| – nasycené | 15,78 g |
| – nenasycené | 22,50 g |
| –– mononenasycené | 16,20 g |
| –– polynenasycené | 6,30 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 416 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 893,30 g |
| – cukry | 511,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 Hera | Margarín | |
| 1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
| 2 hrnky 2 hrnky cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vymazání plechu | Mouka pšeničná hladká |