Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roláda z vepřové pečeně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie10 218 kJ /
2 442 kcal
Bílkoviny370,15 g
– z toho živočišné bílkoviny370,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky104,06 g
– nasycené29,60 g
– nenasycené48,93 g
–– mononenasycené40,40 g
–– polynenasycené8,53 g
––– omega 30,45 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,26 g
Sodík 2,03 g
Sůl4,51 g
Sacharidy6,28 g
– cukry0,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 1-1,5 kg asi 1-1,5 kg vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti 1250 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
česnek Česnek čerstvý
1 kousek 1 kousek zázvoru Zázvor sušený
dijonská hořčice (nebo plnotučná) Hořčice dijonská
asi 100-150 asi 100-150 g anglické slaniny Anglická slanina
asi 100 g asi 100 g paprikového salámu Suchý salám 100 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
mražený hrášek Hrášek zelený mražený
sádlo Sádlo vepřové
cibule Cibule čerstvá
česnek Česnek čerstvý
kousek kousek másla na zjemnění šťávy Máslo kravské
trochu trochu vývaru Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.