Nutriční hodnoty (Roláda z vepřové pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 10 218 kJ / 2 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 370,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 370,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 104,06 g |
– nasycené | 29,60 g |
– nenasycené | 48,93 g |
–– mononenasycené | 40,40 g |
–– polynenasycené | 8,53 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,26 g |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 4,51 g |
Sacharidy | 6,28 g |
– cukry | 0,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 1-1,5 kg asi 1-1,5 kg vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 1250 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
1 kousek 1 kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
dijonská hořčice (nebo plnotučná) | Hořčice dijonská | |
asi 100-150 asi 100-150 g anglické slaniny | Anglická slanina | |
asi 100 g asi 100 g paprikového salámu | Suchý salám | 100 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
mražený hrášek | Hrášek zelený mražený | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
cibule | Cibule čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
kousek kousek másla na zjemnění šťávy | Máslo kravské | |
trochu trochu vývaru | Vývar masový |