Nutriční hodnoty (Vinná klobása v bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 810 kJ / 1 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,61 g |
Tuky | 89,02 g |
– nasycené | 50,06 g |
– nenasycené | 36,14 g |
–– mononenasycené | 14,90 g |
–– polynenasycené | 21,24 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 121,06 g |
– cukry | 6,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 400 g 400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
380 g 380 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 380 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
pepř mletý dle chuti | Pepř černý mletý | |
majoránka dle chuti | Majoránka sušená | |
drcený kmín dle chuti | Kmín mletý | |
cca 50 g 50 g hladké mouky + na obalení klobásy | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
olej na smažení | Olej řepkový |