Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vinná klobása v bramboráku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 810 kJ /
1 628 kcal
Bílkoviny79,29 g
– z toho živočišné bílkoviny64,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,61 g
Tuky89,02 g
– nasycené50,06 g
– nenasycené36,14 g
–– mononenasycené14,90 g
–– polynenasycené21,24 g
––– omega 30,12 g
Vláknina14,80 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 3,41 g
Sůl8,21 g
Sacharidy121,06 g
– cukry6,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 400 g 400 g vinné klobásy Klobása vinná 400 g
380 g 380 g oloupaných brambor Brambor zimní 380 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl dle chuti Sůl mořská
pepř mletý dle chuti Pepř černý mletý
majoránka dle chuti Majoránka sušená
drcený kmín dle chuti Kmín mletý
cca 50 g 50 g hladké mouky + na obalení klobásy Mouka pšeničná hladká 50 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.