Nutriční hodnoty (Vinná klobása v bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 810 kJ / 1 628 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,61 g |
| Tuky | 89,02 g |
| – nasycené | 50,06 g |
| – nenasycené | 36,14 g |
| –– mononenasycené | 14,90 g |
| –– polynenasycené | 21,24 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 14,80 g |
| Cholesterol | 459 mg |
| Sodík | 3,41 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 121,06 g |
| – cukry | 6,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 400 g 400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
| 380 g 380 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 380 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| pepř mletý dle chuti | Pepř černý mletý | |
| majoránka dle chuti | Majoránka sušená | |
| drcený kmín dle chuti | Kmín mletý | |
| cca 50 g 50 g hladké mouky + na obalení klobásy | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |