Nutriční hodnoty (Játrové portobello)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 648 kJ / 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 10,66 g |
– nasycené | 3,12 g |
– nenasycené | 4,78 g |
–– mononenasycené | 3,35 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,38 g |
Cholesterol | 994 mg |
Sodík | 624 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 34,60 g |
– cukry | 5,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 steakové žampiony portobello | Portobello čerstvá | |
200 g 200 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 200 g |
1 1 cibule - malá | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
olej | Olej řepkový | |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
cca 2 lžíce 2 lžíce strouhanky - čerstvé | Strouhanka pšeničná | 30 g |