Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrové portobello)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 648 kJ /
394 kcal
Bílkoviny38,30 g
– z toho živočišné bílkoviny33,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,70 g
Tuky10,66 g
– nasycené3,12 g
– nenasycené4,78 g
–– mononenasycené3,35 g
–– polynenasycené1,43 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,38 g
Cholesterol 994 mg
Sodík 624 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy34,60 g
– cukry5,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 steakové žampiony portobello Portobello čerstvá
200 g 200 g drůbežích jater Játra kuřecí 200 g
1 1 cibule - malá Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
olej Olej řepkový
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 5 ml
cca 2 lžíce 2 lžíce strouhanky - čerstvé Strouhanka pšeničná 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.