Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jidáše - sádlové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 959 kJ /
3 575 kcal
Bílkoviny70,34 g
– z toho živočišné bílkoviny11,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,10 g
Tuky130,26 g
– nasycené61,78 g
– nenasycené65,24 g
–– mononenasycené49,86 g
–– polynenasycené15,39 g
––– omega 30,35 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 124 mg
Sodík 526 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy498,49 g
– cukry147,69 g
––– laktóza12,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
120 g 120 g rozpuštěného sádla Sádlo vepřové 120 g
260 ml 260 ml vlažného mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 260 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička citronové kůry (čerstvě nastrouhané) Citronová kúra čerstvá 5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
nasekané mandle (nebo ořechy dle chuti) Mandle loupané
rozpuštěné máslo Máslo kravské
rum Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.