Nutriční hodnoty (Česneková plec se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 407 kJ / 1 053 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 99,12 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,30 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,82 g | 
| Tuky | 61,55 g | 
| – nasycené | 25,58 g | 
| – nenasycené | 30,60 g | 
| –– mononenasycené | 26,26 g | 
| –– polynenasycené | 4,34 g | 
| ––– omega 3 | 0,14 g | 
| Vláknina | 15,60 g | 
| Cholesterol | 328 mg | 
| Sodík | 1,05 g | 
| Sůl | 2,45 g | 
| Sacharidy | 20,75 g | 
| – cukry | 6,24 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| cca 450 g 450 g vepřové plece | Vepřová plec | 450 g | 
| 180 g 180 g čerstvých žampionů - malých | Žampion čerstvý | 180 g | 
| 30 g 30 g česneku (4-5 větších stroužků) | Česnek čerstvý | 30 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 50 g 50 g uzeného špeku | Špek | 50 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| rozmarýn nebo tymián | Rozmarýn sušený | |
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
| jíška nebo záklechtka | Jíška máslová |