Nutriční hodnoty (Trhaná kachna / husa se zelím a bramborovými noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 120 kJ / 1 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,58 g |
Tuky | 36,41 g |
– nasycené | 10,98 g |
– nenasycené | 22,46 g |
–– mononenasycené | 16,83 g |
–– polynenasycené | 5,63 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 19,16 g |
Cholesterol | 371 mg |
Sodík | 370 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 167,16 g |
– cukry | 61,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 280 g 280 g pečené kachny nebo husy + trochu výpeku | Kachna | 280 g |
500 g 500 g vařených brambor ve slupce, oloupaných | Brambor zimní | 500 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
cca 180 g 180 g hrubé mouky, dle moučnatosti brambor | Brambor zimní | 180 g |
500 g 500 g kysaného zelí, okapaného | ||
1 1 cibule - větší | Cibule čerstvá | 70 g |
olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
cca 2 lžíce 2 lžíce cukru krupice, dle chuti | Cukr bílý | 50 g |