Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s červenou řepou a brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 973 kJ / 2 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 126,67 g |
| – nasycené | 81,33 g |
| – nenasycené | 39,58 g |
| –– mononenasycené | 34,67 g |
| –– polynenasycené | 4,92 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 352 mg |
| Sodík | 1,91 g |
| Sůl | 4,92 g |
| Sacharidy | 172,83 g |
| – cukry | 20,83 g |
| ––– laktóza | 10,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 1 kg 1 kg syrových brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 3 3 větší uvařené červené řepy (cca 0,5 kg) | Červená řepa čerstvá | |
| 200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
| olej | Olej řepkový | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |