Nutriční hodnoty (Pórkový bůček z pečícího sáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,95 g |
| Tuky | 6,96 g |
| – nasycené | 1,10 g |
| – nenasycené | 5,43 g |
| –– mononenasycené | 3,46 g |
| –– polynenasycené | 1,97 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 10,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,50 g |
| – cukry | 13,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-500 400-500 g vepřového bůčku, libovější plátky (lze i s kostí a kůží, dle chuti) | Kost hovězí | |
| cca 250-300 g cca 250-300 g pórku | Pórek čerstvý | 275 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce sojové omáčky, dle chuti | ||
| Tandoora Masala Curry Powder nebo kari koření | Kari | |
| pečící sáček sáček | ||
| 1 lžíce 1 lžíce zázvoru - nastrouhaného | Zázvor sušený | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce česneku - nastrouhaného | Česnek čerstvý | 15 g |