Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkový bůček z pečícího sáčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 049 kJ /
251 kcal
Bílkoviny7,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,95 g
Tuky6,96 g
– nasycené1,10 g
– nenasycené5,43 g
–– mononenasycené3,46 g
–– polynenasycené1,97 g
––– omega 30,41 g
Vláknina10,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 74 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,50 g
– cukry13,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-500 400-500 g vepřového bůčku, libovější plátky (lze i s kostí a kůží, dle chuti) Kost hovězí
cca 250-300 g cca 250-300 g pórku Pórek čerstvý 275 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce sojové omáčky, dle chuti
Tandoora Masala Curry Powder nebo kari koření Kari
pečící sáček sáček
1 lžíce 1 lžíce zázvoru - nastrouhaného Zázvor sušený 15 g
1 lžíce 1 lžíce česneku - nastrouhaného Česnek čerstvý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.