Nutriční hodnoty (Pórkový bůček z pečícího sáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,95 g |
Tuky | 6,96 g |
– nasycené | 1,10 g |
– nenasycené | 5,43 g |
–– mononenasycené | 3,46 g |
–– polynenasycené | 1,97 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 10,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,50 g |
– cukry | 13,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 400-500 g vepřového bůčku, libovější plátky (lze i s kostí a kůží, dle chuti) | Kost hovězí | |
cca 250-300 g cca 250-300 g pórku | Pórek čerstvý | 275 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce sojové omáčky, dle chuti | ||
Tandoora Masala Curry Powder nebo kari koření | Kari | |
pečící sáček sáček | ||
1 lžíce 1 lžíce zázvoru - nastrouhaného | Zázvor sušený | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce česneku - nastrouhaného | Česnek čerstvý | 15 g |