Nutriční hodnoty (Hejk v tikka marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 525 kJ / 365 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,33 g |
| Tuky | 11,63 g |
| – nasycené | 1,72 g |
| – nenasycené | 9,22 g |
| –– mononenasycené | 7,74 g |
| –– polynenasycené | 1,48 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 0,90 g |
| Cholesterol | 202 mg |
| Sodík | 352 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 3,14 g |
| – cukry | 1,44 g |
| ––– laktóza | 0,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety hejka | Hejk filet | 400 g |
| 1 KL 1 KL rajského protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
| 1/2 KL 1/2 KL kari koření | Kari | 2.5 g |
| 4 KL 4 KL bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 20 ml |
| 2 KL 2 KL olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |