Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hejk v tikka marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 525 kJ /
365 kcal
Bílkoviny61,39 g
– z toho živočišné bílkoviny61,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,33 g
Tuky11,63 g
– nasycené1,72 g
– nenasycené9,22 g
–– mononenasycené7,74 g
–– polynenasycené1,48 g
––– omega 30,17 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 202 mg
Sodík 352 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy3,14 g
– cukry1,44 g
––– laktóza0,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety hejka Hejk filet 400 g
1 KL 1 KL rajského protlaku Protlak rajčatový 5 g
1/2 KL 1/2 KL kari koření Kari 2.5 g
4 KL 4 KL bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 20 ml
2 KL 2 KL olivového oleje Olej olivový 10 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.