Nutriční hodnoty (Kuře na debrecínském zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 350 kJ / 323 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,62 g |
| Tuky | 17,22 g |
| – nasycené | 10,86 g |
| – nenasycené | 6,04 g |
| –– mononenasycené | 5,29 g |
| –– polynenasycené | 0,76 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 13,96 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 30,16 g |
| – cukry | 24,14 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna nebo čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 300 g 300 g kysaného zelí - okapané | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 plná lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru krupice | Cukr bílý | 7.5 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 debrecínské párky (nožičky) nebo jednu debrecínskou klobásu | Párek vepřový | |
| 2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na kuře nebo mletá paprika, kmín | Grilovací koření |