Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na debrecínském zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 350 kJ /
323 kcal
Bílkoviny6,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,62 g
Tuky17,22 g
– nasycené10,86 g
– nenasycené6,04 g
–– mononenasycené5,29 g
–– polynenasycené0,76 g
––– omega 30,06 g
Vláknina13,96 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy30,16 g
– cukry24,14 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehna nebo čtvrtky Kuře stehno s kůží
300 g 300 g kysaného zelí - okapané Zelí bílé kvašené 300 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 plná lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru krupice Cukr bílý 7.5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 debrecínské párky (nožičky) nebo jednu debrecínskou klobásu Párek vepřový
2 plátky 2 plátky másla Máslo kravské 20 g
sůl Sůl mořská
koření na kuře nebo mletá paprika, kmín Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.