Nutriční hodnoty (Kuře na debrecínském zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 350 kJ / 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,62 g |
Tuky | 17,22 g |
– nasycené | 10,86 g |
– nenasycené | 6,04 g |
–– mononenasycené | 5,29 g |
–– polynenasycené | 0,76 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 13,96 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 30,16 g |
– cukry | 24,14 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna nebo čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
300 g 300 g kysaného zelí - okapané | Zelí bílé kvašené | 300 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 plná lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru krupice | Cukr bílý | 7.5 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 debrecínské párky (nožičky) nebo jednu debrecínskou klobásu | Párek vepřový | |
2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
koření na kuře nebo mletá paprika, kmín | Grilovací koření |