Nutriční hodnoty (Francouzské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 597 kJ / 2 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 78,16 g |
– nasycené | 28,52 g |
– nenasycené | 34,20 g |
–– mononenasycené | 21,20 g |
–– polynenasycené | 13,00 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 44,00 g |
Cholesterol | 1,86 g |
Sodík | 4,50 g |
Sůl | 10,06 g |
Sacharidy | 341,40 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 2000 g |
6 6 vajíčka na tvrdo | Vejce slepičí | 420 g |
2 nožičky 2 nožičky kvalitní klobásy | Klobása | 440 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
sul | Sůl mořská |