Nutriční hodnoty (Hořčicové kuře / králík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 476 kJ / 1 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,38 g |
| Tuky | 108,53 g |
| – nasycené | 50,04 g |
| – nenasycené | 56,34 g |
| –– mononenasycené | 46,63 g |
| –– polynenasycené | 9,71 g |
| ––– omega 3 | 1,17 g |
| Vláknina | 25,80 g |
| Cholesterol | 133 mg |
| Sodík | 1,91 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 63,62 g |
| – cukry | 7,24 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna nebo čtvrtky (nebo králičí) | Kuře stehno s kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 50 g 50 g hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 50 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| 80 g 80 g anglické slaniny nebo (moravské, Váhalovy...) | Anglická slanina | 80 g |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |