Nutriční hodnoty (Hořčicové kuře / králík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 476 kJ / 1 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,38 g |
Tuky | 108,53 g |
– nasycené | 50,04 g |
– nenasycené | 56,34 g |
–– mononenasycené | 46,63 g |
–– polynenasycené | 9,71 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 63,62 g |
– cukry | 7,24 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna nebo čtvrtky (nebo králičí) | Kuře stehno s kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
50 g 50 g hořčice plnotučné | Hořčice plnotučná | 50 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
80 g 80 g anglické slaniny nebo (moravské, Váhalovy...) | Anglická slanina | 80 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |