Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hořčicové kuře / králík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 476 kJ /
1 309 kcal
Bílkoviny15,39 g
– z toho živočišné bílkoviny3,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,38 g
Tuky108,53 g
– nasycené50,04 g
– nenasycené56,34 g
–– mononenasycené46,63 g
–– polynenasycené9,71 g
––– omega 31,17 g
Vláknina25,80 g
Cholesterol 133 mg
Sodík 1,91 g
Sůl4,70 g
Sacharidy63,62 g
– cukry7,24 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehna nebo čtvrtky (nebo králičí) Kuře stehno s kůží
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
50 g 50 g hořčice plnotučné Hořčice plnotučná 50 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
80 g 80 g anglické slaniny nebo (moravské, Váhalovy...) Anglická slanina 80 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.