Nutriční hodnoty (Špaldové kernotto s hlívou a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 903 kJ / 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,08 g |
Tuky | 26,87 g |
– nasycené | 2,48 g |
– nenasycené | 20,31 g |
–– mononenasycené | 2,06 g |
–– polynenasycené | 18,25 g |
––– omega 3 | 3,00 g |
Vláknina | 20,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 29,90 g |
– cukry | 12,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 g 140 g kernotta | ||
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
40 g 40 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 40 g |
olej | Olej řepkový | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sojová omáčka Tamari | Sójová omáčka Tamari | |
chilli | Chilli paprička sušená |