Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldové kernotto s hlívou a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 903 kJ /
455 kcal
Bílkoviny14,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,08 g
Tuky26,87 g
– nasycené2,48 g
– nenasycené20,31 g
–– mononenasycené2,06 g
–– polynenasycené18,25 g
––– omega 33,00 g
Vláknina20,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy29,90 g
– cukry12,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
140 g 140 g kernotta
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 200 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
40 g 40 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 40 g
olej Olej řepkový
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sojová omáčka Tamari Sójová omáčka Tamari
chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.