Nutriční hodnoty (Bramboráčky z kedlubny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 272 kJ / 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,29 g |
| Tuky | 9,42 g |
| – nasycené | 2,23 g |
| – nenasycené | 4,49 g |
| –– mononenasycené | 3,40 g |
| –– polynenasycené | 1,09 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 8,97 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 500 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 26,55 g |
| – cukry | 10,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 220-250 g 220-250 g velké kedlubny | Kedluben čerstvý | 235 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 40 g 40 g moravského uzeného (nebo slaniny) | Vepřová kýta uzená | 40 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| mletý pepř dle chuti | Pepř černý mletý | |
| majoránka dle chuti | Majoránka sušená | |
| drcený kmín dle chuti | Kmín mletý | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |