Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslový krém

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

24. 11. 2010 18:14

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota51 695 kJ / 12 356 kcal
Bílkoviny95,55 g
Tuky1 100,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol5 778 mg
Sodík1 019 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy517,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Krému je docela dost, tak si to můžete přepočítat na poloviční dávku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Martin Wroblewski

26. 5. 2017 13:19

Dobrý den mám problém s krém nějak se mi zdrcl

zizala

21. 2. 2017 11:04

markett80: Vejce přece nejsou syrová, dělají se ve vodní lázni :-O

markett80

21. 2. 2017 09:07

Jak proboha může někdo dát do krámu syrové vejce a 100% tuk!?!? Fuj

Lejdy

18. 11. 2016 10:12

Mirek: ve vodní lázni znamená že dáte vařit hrnec s vodou a do hrnce položíte misku s celými vajíčky a cukr. Hned šleháte ručním mixérem. Miska je aspoň do půlky potopená ve vodě.

Mirek

17. 11. 2016 20:21

Dobry den.Prosim radu skušené ženy .:-Q Chtěl bych udělat dortik.Korpusi mam ale neumim udělat fakt dobrý máslovi krém.Můžete mi prosim poradit přesný postup ? Děkuji ... Ps Jak je myšleno ušlehat v lázni,a jestli cele vejce nebo žlouteknebo bilek.Děkuji

casino

1. 3. 2014 22:09

"Do zchladlého zašleháme máslo..."
No, já neříkam tak ani tak, ale obvykle se to dělá opačně

Lejdy

1. 3. 2014 21:52

JanaM.:máslový krém jste nemusela dělat znovu. Stačilo to dát do mrazáku na chvilku a jak to ztuhne tak rozšlehat šlehačem do hladka.

Jakub Jen....

28. 2. 2014 13:44

:yes:

JanaM.

15. 12. 2013 21:14

MajkaM::-//No tak jsem to udělala podle vašeho receptu a už vím, že příště raději budu víc přemýšlet , protože dát horkou kaši do másla je pěknej nesmysl:no: jdu dělat novej:-S:-S:-S

Lejdy

16. 4. 2013 08:11

Já to šlehám ručním elektrickým šlehačem.

luccciasek

14. 4. 2013 09:53

Musím říct, že krém je báječný a u dortu sklidil velký obdiv. Ale se šleháním cukru s vejcem je autorka trochu nepřesná. Musíte pomalu (jinak se to může zdrcnout) míchat tou propletenou metličkou nebo jak se to jmenuje a směs musí mít sytě žlutou barvu a musí to být husté o něco málo méně než krupicová kaše :)

Lejdy

8. 8. 2012 13:34

Lenka B.- tuk rozpuštěný a vychladlý.

Lenka B.

8. 8. 2012 10:34

Chtěla bych se zeptat na ten ztužený tuk jestli se dává rozpuštěný? Děkuji

Václav

3. 4. 2012 17:27

Lejdy: Děkuji za vysvětlení.

magdalenka

3. 4. 2012 14:36

Lejdy:prepáč, že som sa do toho montovala, nevedela som že si tu...ja to robím metličkou (z 2-3 vajec), šľahač použijem až pri spojení s maslom.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: máslový krém máslový krém recept vyborny maslovy krem maslovy krem na cukroví krémy do vánočního cukroví kremy do cukrovi recept na maslovy krem máslové krémy máslový krém bez vajec krem maslovy másloví krém máslový krém do cukroví krém do cukroví krémy na cukroví jak se dela maslovy krem recept máslový krém krémy na vánoční cukroví vánoční cukroví recepty krem z vajec krem

Suroviny: vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, máslo, tuk 100%, rum

TopRecepty.cz

Máslový krém

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lpQ6