Nutriční hodnoty (Libanonské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,04 g |
| Tuky | 31,69 g |
| – nasycené | 4,34 g |
| – nenasycené | 27,12 g |
| –– mononenasycené | 23,44 g |
| –– polynenasycené | 3,69 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 8,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 44,84 g |
| – cukry | 3,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| 1 lžička 1 lžička papriky | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
| kajenský pepř (podle chuti) | Chilli paprička mletá | |
| 1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |