Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna na petrželce a žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie251 kJ /
60 kcal
Bílkoviny1,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,95 g
Tuky0,60 g
– nasycené0,09 g
– nenasycené0,45 g
–– mononenasycené0,23 g
–– polynenasycené0,23 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,50 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
olivový olej Olej olivový
nadrcená petrželka Petržel nať čerstvá
sůl, kmín Kmín
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sojová omáčka smíchaná s uzenou paprikou Sójová omáčka Tamari
6 6 hnědých žampionů Žampion čerstvý
1 1 větší červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
vývar z drobů na podlití Droby kuřecí směs

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.