Nutriční hodnoty (Kapusta čili kel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 408 kJ / 98 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 0,13 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 2,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,25 g |
| – cukry | 1,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| kuřecí maso (nebo vepřové, krůtí či hovězí) | Kuře prso | |
| česnek (podle chuti a množství masa) | Česnek čerstvý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
| vývar (nebo bujon a voda) | Vývar masový |