Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z vařených krup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 012 kJ /
1 437 kcal
Bílkoviny38,00 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,64 g
Tuky51,64 g
– nasycené9,02 g
– nenasycené37,88 g
–– mononenasycené30,00 g
–– polynenasycené7,88 g
––– omega 30,29 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 227 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy195,17 g
– cukry37,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g ječných krup Kroupy ječné 200 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1-2 1-2 barevné papriky (nebo může být i sterilovaná) Paprika červená čerstvá 225 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 hlávkový salát Salát hlávkový čerstvý
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
řeřicha podle chuti Řeřicha čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 40 ml
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.