Nutriční hodnoty (Polévka z dýně a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 807 kJ / 8 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 222,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 222,63 g |
Tuky | 49,95 g |
– nasycené | 7,79 g |
– nenasycené | 28,77 g |
–– mononenasycené | 7,65 g |
–– polynenasycené | 21,12 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 392,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 1 488,52 g |
– cukry | 1 201,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
dýně hokaido (já měla v mrazáku) | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
olivový olej (nebo máslo) | Olej olivový | |
3 PL 3 PL špaldové celozrnné mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 45 g |
400 400 g rajčat (můžou být z plechovky krájená, v zimě jsou lepší) | Rajče červené čerstvé | 24000 g |
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 PL 1 PL Hrašky | Hraška | 15 g |