Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z dýně a rajčat)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie33 807 kJ /
8 080 kcal
Bílkoviny222,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny222,63 g
Tuky49,95 g
– nasycené7,79 g
– nenasycené28,77 g
–– mononenasycené7,65 g
–– polynenasycené21,12 g
––– omega 30,05 g
Vláknina392,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,77 g
Sůl0,38 g
Sacharidy1 488,52 g
– cukry1 201,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
dýně hokaido (já měla v mrazáku) Dýně Hokkaidó čerstvá
cibule Cibule čerstvá
olivový olej (nebo máslo) Olej olivový
3 PL 3 PL špaldové celozrnné mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 45 g
400 400 g rajčat (můžou být z plechovky krájená, v zimě jsou lepší) Rajče červené čerstvé 24000 g
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
sůl Sůl mořská
1 PL 1 PL Hrašky Hraška 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.