Nutriční hodnoty (Debrecínská polévka se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 935 kJ / 940 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,32 g |
| Tuky | 46,02 g |
| – nasycené | 28,19 g |
| – nenasycené | 17,03 g |
| –– mononenasycené | 10,95 g |
| –– polynenasycené | 6,08 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 22,48 g |
| Cholesterol | 127 mg |
| Sodík | 896 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 95,64 g |
| – cukry | 20,54 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g debrecínky | Párek vepřový | 100 g |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 70 g 70 g pórku | Pórek čerstvý | 70 g |
| 50 g 50 g červené papriky nebo kápie | Paprika červená čerstvá | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 60 g 60 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 60 g |
| 100 g 100 g pokrájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 100 g |
| 1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |