Bramborové pavé s vepřovou panenkou a omáčkou se zeleným pepřem
Název pavé, jehož původ bychom našli ve Francii, je označení zvláštního postupu pokládky diamantů do šperků či kamenů do dlažby. A právě tímto způsobem jsou pokládány brambory před zapečením se sýrem, aby dobře držely tvar a při následném opékání se nerozpadly.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 408 kJ / 2 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,73 g |
Tuky | 141,98 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 606 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,93 g |
Sacharidy | 59,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace : před 3 roky v restauraci, zkusila jsem podle poznámek a pavé - video na na sociální síti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2023 10:19



7. 9. 2023 10:17


25. 8. 2023 08:46




24. 8. 2023 19:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí závitky plněné hruškovou nádivkou a hermelínem
Přidáno před 3 hodinami
Francouzská kuřecí polévka s fazolemi
Přidáno 30. 11. 2023 11:25
Čokoládové tyčinky s Nutellou a oříšky
Přidáno 30. 11. 2023 08:02
Čokoládové preclíky
Přidáno 29. 11. 2023 21:44
Bůček s pekingským zelím
Přidáno 29. 11. 2023 20:47
Kunovjanská kuřecí játra
Přidáno 29. 11. 2023 13:18
Právě bylo uvařeno:
Květáková podzimní polévka
Zazie uvařil před 4 minutami
Slaninové vdolečky s cibulí a sýrem
Lucie1001 uvařila před 13 minutami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Kukky uvařila před 1 hodinou
Houbová polévka se strouháním
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
Ivanka Rohacova uvařil před 2 hodinami
Fazolky na smetaně
LenkaKavkova uvařila před 2 hodinami
Medovníkové koule
ferdasekkadasek uvařil před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
vetesnikovaeva uvařil před 5 hodinami
Játrová omáčka
Kukky uvařila před 5 hodinami
Linecké 100x jinak
Jarus87 uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: brambory, sůl, pepř mletý, smetana ke šlehání, sýr gouda, panenka vepřová, slanina anglická, sůl, pepř mletý, ghee, cibule šalotka, smetana ke šlehání, pepř zelený sterilovaný, víno bílé, sůl
Bramborové pavé s vepřovou panenkou a omáčkou se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y7rB
4 názory