Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Biskupský chlebíček z „Cukrářské technologie“ od Aleny Půlpánové z r. 1993)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie87 864 kJ /
21 000 kcal
Bílkoviny306,56 g
– z toho živočišné bílkoviny135,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny171,10 g
Tuky1 047,12 g
– nasycené304,67 g
– nenasycené676,57 g
–– mononenasycené459,76 g
–– polynenasycené216,81 g
––– omega 318,21 g
Vláknina110,70 g
Cholesterol 3,85 g
Sodík 3,01 g
Sůl7,32 g
Sacharidy2 532,10 g
– cukry1 629,80 g
––– laktóza130,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
100 g 100 g margarínu (nebo másla) Margarín 100 g
100 g 100 g vajec (zhruba 2 vejce) Vejce slepičí 100 g
30 g 30 g rozinek Rozinky 30 g
30 g 30 g proslazeného ovoce (směs) Jahody čerstvé 30 g
1,5 g 1,5 g kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 1.5 g
hladká mouka na poprášení Mouka pšeničná hladká
olej na vymazání Olej řepkový
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
65 g 65 g cukrářské kakaové polevy Čokoládová poleva 65 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.