Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na víně (super rychlá rychlovka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 20,40 g |
| – nasycené | 6,01 g |
| – nenasycené | 9,06 g |
| –– mononenasycené | 6,58 g |
| –– polynenasycené | 2,48 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,95 g |
| Cholesterol | 1,99 g |
| Sodík | 300 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 35,40 g |
| – cukry | 15,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 400 g |
| 100-200 ml 100-200 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rybízové zavařeniny (nebo brusinkového kompotu) | Marmeláda z černého rybízu | 15 g |
| 100 ml 100 ml pasírovaných rajčat (nebo protlaku či nepříliš sladkého kečupu) | Dužina červeného rajčete čerstvá | 100 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| jalovec (možno vynechat) | Jalovec sušený | |
| sůl | Sůl mořská |