Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Majonéza a tatarka z vařených vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 054 kJ /
252 kcal
Bílkoviny19,55 g
– z toho živočišné bílkoviny19,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,49 g
Tuky15,95 g
– nasycené4,17 g
– nenasycené7,25 g
–– mononenasycené5,81 g
–– polynenasycené1,43 g
––– omega 30,06 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 521 mg
Sodík 222 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy7,10 g
– cukry4,55 g
––– laktóza2,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
1 KL 1 KL dijonské nebo plnotučné hořčice
1 KL 1 KL octa (jablečný, bílý vinný nebo kvasný) Ocet lihový 5 ml
sůl a pepř Pepř černý
špetka špetka cukru Cukr bílý
olej (max. 1 PL) Olej řepkový
1 1 sladkokyselá okurka střední velikosti Okurka polní zavařená
1/2 1/2 menší cibule Cibule čerstvá 35 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.