Nutriční hodnoty (Brambory pečené s cibulí a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 040 kJ / 966 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,61 g |
| Tuky | 47,36 g |
| – nasycené | 3,66 g |
| – nenasycené | 41,14 g |
| –– mononenasycené | 28,94 g |
| –– polynenasycené | 12,20 g |
| ––– omega 3 | 3,76 g |
| Vláknina | 28,91 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 119 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 104,53 g |
| – cukry | 15,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g syrových brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 200 g 200 g malých žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky uzené papriky | Paprika uzená | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |