Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přírodní kuřecí kousky, restovaná zelenina, brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 684 kJ /
402 kcal
Bílkoviny5,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,98 g
Tuky21,50 g
– nasycené2,93 g
– nenasycené18,34 g
–– mononenasycené15,74 g
–– polynenasycené2,59 g
––– omega 30,04 g
Vláknina7,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,56 g
Sůl6,10 g
Sacharidy42,69 g
– cukry8,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 menší kuřecí řízky (1 velký) Kuře prso
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 lžičky 2 lžičky grilovacího koření Grilovací koření 10 g
pepř podle chuti Pepř černý
1 větvička 1 větvička libečku Libeček čerstvý
4 4 střední brambory Brambor zimní 200 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
1/2 plechovky 1/2 plechovky artyčoků ve slaném nálevu (nebo čerstvý) Artyčoky
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1 hrnek 1 hrnek mraženého nebo čerstvého hrášku
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 mladé vodnice (menší) Vodnice čerstvá
15 cm 15 cm pórku Pórek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžička 1 lžička koření Grilovaná zelenina Provensálské koření
sůl Sůl mořská
plátek plátek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.