Nutriční hodnoty (Přírodní kuřecí kousky, restovaná zelenina, brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 684 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 21,50 g |
– nasycené | 2,93 g |
– nenasycené | 18,34 g |
–– mononenasycené | 15,74 g |
–– polynenasycené | 2,59 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 42,69 g |
– cukry | 8,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší kuřecí řízky (1 velký) | Kuře prso | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 lžičky 2 lžičky grilovacího koření | Grilovací koření | 10 g |
pepř podle chuti | Pepř černý | |
1 větvička 1 větvička libečku | Libeček čerstvý | |
4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 plechovky 1/2 plechovky artyčoků ve slaném nálevu (nebo čerstvý) | Artyčoky | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 hrnek 1 hrnek mraženého nebo čerstvého hrášku | ||
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 mladé vodnice (menší) | Vodnice čerstvá | |
15 cm 15 cm pórku | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička koření Grilovaná zelenina | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
plátek plátek másla | Máslo kravské |