Nutriční hodnoty (Přírodní kuřecí kousky, restovaná zelenina, brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 684 kJ / 402 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
| Tuky | 21,50 g |
| – nasycené | 2,93 g |
| – nenasycené | 18,34 g |
| –– mononenasycené | 15,74 g |
| –– polynenasycené | 2,59 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,56 g |
| Sůl | 6,10 g |
| Sacharidy | 42,69 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 menší kuřecí řízky (1 velký) | Kuře prso | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky grilovacího koření | Grilovací koření | 10 g |
| pepř podle chuti | Pepř černý | |
| 1 větvička 1 větvička libečku | Libeček čerstvý | |
| 4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 plechovky 1/2 plechovky artyčoků ve slaném nálevu (nebo čerstvý) | Artyčoky | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mraženého nebo čerstvého hrášku | ||
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1/2 1/2 mladé vodnice (menší) | Vodnice čerstvá | |
| 15 cm 15 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička koření Grilovaná zelenina | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské |