Nutriční hodnoty (Pikantní čínská pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 569 kJ / 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,83 g |
Tuky | 2,14 g |
– nasycené | 0,65 g |
– nenasycené | 1,25 g |
–– mononenasycené | 0,39 g |
–– polynenasycené | 0,87 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 34,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 357 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 90,58 g |
– cukry | 33,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g předvařené zmrazené zeleninové směsi | Mrkev mražená | 300 g |
3 plátky 3 plátky Šmakouna nakrájeného na nudličky | Šmakoun | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 malý pórek | Pórek čerstvý | |
100 g 100 g čerstvých hub (nebo 50 gramů sušených hub lze použít i naložené) | Hřib čerstvý | 100 g |
80 gramů 80 gramů celeru | Celer bulva čerstvá | 80 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
olej | Olej řepkový |