Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na portském víně a kachním výpeku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 776 kJ / 903 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,41 g |
| Tuky | 26,35 g |
| – nasycené | 8,11 g |
| – nenasycené | 11,67 g |
| –– mononenasycené | 8,34 g |
| –– polynenasycené | 3,34 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,50 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 382 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 39,66 g |
| – cukry | 12,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 2 PL 2 PL kachního výpeku | Výpek | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 100 ml 100 ml portského vína | Víno portské | 100 ml |
| 1 PL 1 PL čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | 15 g |
| 1 PL 1 PL petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |