Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené vepřové maso s kedlubnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 099 kJ /
741 kcal
Bílkoviny72,03 g
– z toho živočišné bílkoviny64,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,98 g
Tuky35,26 g
– nasycené14,77 g
– nenasycené17,71 g
–– mononenasycené14,90 g
–– polynenasycené2,81 g
––– omega 30,06 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 691 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy30,03 g
– cukry8,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřového masa (plec, karé, krkovice, kýta) Vepřová kýta 300 g
1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
30 g 30 g uzeného špeku (nebo slaniny) Špek 30 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1 1 větší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 snítka 1 snítka tymiánu (nebo majoránka či rozmarýn - dle chuti) Tymián sušený
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
vývar (dle potřeby) Vývar masový
jíška (nebo hladká mouka s vodou) Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.