Nutriční hodnoty (Papriky plněné gothajem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 139 kJ / 1 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 105,23 g |
| – nasycené | 52,38 g |
| – nenasycené | 49,68 g |
| –– mononenasycené | 23,33 g |
| –– polynenasycené | 26,35 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 689 mg |
| Sodík | 6,01 g |
| Sůl | 14,46 g |
| Sacharidy | 27,25 g |
| – cukry | 20,45 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | |
| 400 g 400 g gothaje - krájený, v celku | Měkký salám | 400 g |
| 200-300 g 200-300 g tvrdého sýru (eidam, gouda, záleží na vás) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| panák panák oleje | Olej řepkový | |
| múžete přidat trošku trošku koření na pizzu, ale nemusíte | Pepř černý |