Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v jogurtové omáčce s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 77 kJ / 18 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,38 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,41 g |
–– mononenasycené | 0,38 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,88 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší kuřecí stehenní řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
1 1 větší jarní cibulka (bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 vrchovaté lžíce smetanového jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | |
1 1 plná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce čerstvého nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 37.5 g |
malá špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
olej | Olej řepkový | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |