Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v jogurtové omáčce s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie77 kJ /
18 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky0,38 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,41 g
–– mononenasycené0,38 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,88 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší kuřecí stehenní řízky Kuřecí stehenní řízky
1 1 větší jarní cibulka (bílá část) Cibulka jarní čerstvá
2 2 vrchovaté lžíce smetanového jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5%
1 1 plná lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
2-3 lžíce 2-3 lžíce čerstvého nasekaného kopru Kopr nať čerstvý 37.5 g
malá špetka špetka kurkumy Kurkuma mletá
olej Olej řepkový
lžíce lžíce másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.