Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory, pečené v zeleninovém leču)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 307 kJ /
312 kcal
Bílkoviny8,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky0,40 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,04 g
Vláknina8,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy64,80 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 omytých brambor Brambor zimní 400 g
sůl, pepř Pepř černý
5 - 6 5 - 6 PL zeleninového leča ve sladkokyselém nálevu Zelenina směs sterilovaná
olivový olej Olej olivový
4 4 hnědé žampiony Žampion čerstvý
petrželka, tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.