Nutriční hodnoty (Brambory, pečené v zeleninovém leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 307 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 64,80 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 omytých brambor | Brambor zimní | 400 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
5 - 6 5 - 6 PL zeleninového leča ve sladkokyselém nálevu | Zelenina směs sterilovaná | |
olivový olej | Olej olivový | |
4 4 hnědé žampiony | Žampion čerstvý | |
petrželka, tymián | Tymián sušený |