Nutriční hodnoty (Mangoldová omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 098 kJ / 502 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,18 g |
| Tuky | 24,29 g |
| – nasycené | 5,76 g |
| – nenasycené | 11,30 g |
| –– mononenasycené | 8,48 g |
| –– polynenasycené | 2,82 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 15,40 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 496 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 28,00 g |
| – cukry | 11,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mangoldu | Mangold | 200 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |