Nutriční hodnoty (Bramborovo-brokolicový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 322 kJ / 1 511 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
| Tuky | 98,50 g |
| – nasycené | 20,90 g |
| – nenasycené | 68,90 g |
| –– mononenasycené | 22,60 g |
| –– polynenasycené | 46,30 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 31,50 g |
| Cholesterol | 184 mg |
| Sodík | 940 mg |
| Sůl | 2,15 g |
| Sacharidy | 102,20 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor (uvařených ve slupce) | Brambor zimní | 500 g |
| 500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| svazek svazek jarní cibulky (nebo šalotka, medvědí česnek, pažitka) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| 150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| citron | Citrón čerstvý |