Nutriční hodnoty (Bramborovo-brokolicový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 322 kJ / 1 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
Tuky | 98,50 g |
– nasycené | 20,90 g |
– nenasycené | 68,90 g |
–– mononenasycené | 22,60 g |
–– polynenasycené | 46,30 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 184 mg |
Sodík | 940 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 102,20 g |
– cukry | 19,20 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor (uvařených ve slupce) | Brambor zimní | 500 g |
500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
svazek svazek jarní cibulky (nebo šalotka, medvědí česnek, pažitka) | Cibulka jarní čerstvá | |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
citron | Citrón čerstvý |