Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 858 kJ /
3 551 kcal
Bílkoviny146,21 g
– z toho živočišné bílkoviny83,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,35 g
Tuky139,74 g
– nasycené17,50 g
– nenasycené108,26 g
–– mononenasycené75,76 g
–– polynenasycené32,50 g
––– omega 38,63 g
Vláknina31,90 g
Cholesterol 725 mg
Sodík 6,87 g
Sůl16,62 g
Sacharidy411,20 g
– cukry61,30 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
trocha trocha mouky podle potřeby na podsypání Mouka pšeničná hladká
lžička lžička soli Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
200 ml 200 ml vlahého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 1 sáček droždí + špetka cukru Droždí pekařské lisované
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 1 malé jablko Jablko čerstvé 150 g
sůl a pepř Pepř černý
cibule Cibule čerstvá
trocha trocha oleje Olej řepkový
asi 300 g 300 g uzeného masa Vepřová plec uzená 300 g
vajíčko na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.