Nutriční hodnoty (Křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 858 kJ / 3 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,35 g |
Tuky | 139,74 g |
– nasycené | 17,50 g |
– nenasycené | 108,26 g |
–– mononenasycené | 75,76 g |
–– polynenasycené | 32,50 g |
––– omega 3 | 8,63 g |
Vláknina | 31,90 g |
Cholesterol | 725 mg |
Sodík | 6,87 g |
Sůl | 16,62 g |
Sacharidy | 411,20 g |
– cukry | 61,30 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
trocha trocha mouky podle potřeby na podsypání | Mouka pšeničná hladká | |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
200 ml 200 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 1 sáček droždí + špetka cukru | Droždí pekařské lisované | |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 1 malé jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
asi 300 g 300 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 300 g |
vajíčko na potření | Vejce slepičí |