Nutriční hodnoty (Křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 858 kJ / 3 551 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 146,21 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 83,86 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,35 g | 
| Tuky | 139,74 g | 
| – nasycené | 17,50 g | 
| – nenasycené | 108,26 g | 
| –– mononenasycené | 75,76 g | 
| –– polynenasycené | 32,50 g | 
| ––– omega 3 | 8,63 g | 
| Vláknina | 31,90 g | 
| Cholesterol | 725 mg | 
| Sodík | 6,87 g | 
| Sůl | 16,62 g | 
| Sacharidy | 411,20 g | 
| – cukry | 61,30 g | 
| ––– laktóza | 9,80 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g | 
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g | 
| trocha trocha mouky podle potřeby na podsypání | Mouka pšeničná hladká | |
| lžička lžička soli | Sůl mořská | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml | 
| 200 ml 200 ml vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml | 
| 1 1 sáček droždí + špetka cukru | Droždí pekařské lisované | |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g | 
| 1 1 malé jablko | Jablko čerstvé | 150 g | 
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový | |
| asi 300 g 300 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 300 g | 
| vajíčko na potření | Vejce slepičí |